Welkom bij Haddock Grill Club

Nieuw: De Poke Bowl !

/

Over Ons

Haddock Grill Club

Welkom bij Haddock Grill Club, een relaxte en ongedwongen sfeer met een heerlijke variatie aan gerechten, dus behalve lekker vlees van de grill ook genoeg keuze voor vega- en visliefhebbers.

 

Collega’s gezocht!

Haddock is op zoek naar toppers die ons team willen komen versterken. Zowel in de keuken als in de bediening kunnen we nog wel wat handjes gebruiken. Heb je ervaring en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV naar  info@haddockgrillclub.nl

 

Nieuws

Haddock is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok! Iemand met passie voor zijn vak!  Mail naar info@haddockgrillclub.nl voor meer info! 
Amstelveenz
Ik heb gister het genoegen voor de 5 de keer daar te eten. Allereerst is de service vriendelijk en goed maar veel belangrijker de produkten zijn uitstekend. Wat ze doen, doen ze uit de kunst! Gister met iemand de Tomahawk gedeeld. Geen makkelijk produkt. Het resultaat? Fenomenaal! Uit de kunst! Absolute ontroering! Het leven is niet meer hetzelfde! Komt dat proeven!
Facebook
Five stars for serving chips that actually taste good, they taste like they do in proper chip shop in the U.K., so best I have ever had in the eight years we have lived in the Netherlands. My daughter says the toasties are good too!
Facebook
Mijn man en ik zijn recentelijk 3x achter elkaar geweest, en de laatste keer met jong gezin. Ze waren ook super enthousiast. We hebben gegeten: fish & chips, surf & turf en saté van kippedijen...super!De bediening was ook fantastisch
Facebook
Prima gegeten voor een mooie prijs. Goed bereikbaar, goede parkeergelegenheden. Aardig personeel. Prima gelegenheid voor een avondje gezellig eten.
Iens
Gezellige ongedwongen sfeer en vriendelijke bediening. Kinder menu hamburger was echt nog te groot. Had kleiner gemogen en meer groente. Verder uitstekend restaurant voor een avondje uit eten.
Iens
Leuk om zomaar even uit eten te gaan. Gezellig, goede sfeer en goed eten!
Iens
Onze locatie:
Stationsstraat 9
Amstelveen
Tel.: 020 30 44 969
Email: info@haddockgrillclub.nl

Plan route
Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag van 16:00 tot 23:00
zondag van 15:00 tot 23:00
 
maandag gesloten
 
Openingstijden Kerst 2019:
24 & 26 december geopend van 15:00-23:00 uur
25 december gesloten
 
31 december & 1 januari gesloten 
 
 
Reserveer