"de lekkerste burger van de grill"

/

Over Ons

Haddock Grill Club

De HADDOCK is al weer bijna drie jaar geopend en heeft al vele liefhebbers van lekker stoer eten mogen begroeten. Vanaf begin april hebben wij onze menukaart aangepast met nieuwe gerechten, vernieuwde wijnkaart en nu ook een ruime keuze aan heerlijke cocktails en Premium Gintonics.

Regelmatig hebben wij nieuwe gerechten buiten de kaart om, ons "Specials Menu".

(Kijk hiervoor bij "Specials Menu" op onze menukaart)

Bovendien kunt u nu ook met een groepje vrienden of familie heerlijk genieten van de Haddock`s High Beer en Haddock`s High Wine, een spannende proeverij van verschillende bieren of wijnen en kleine gerechtjes van onze menukaart. Laat je verrassen in de ontspannen, ongedwongen en gezellige sfeer van de Haddock Grill Club. Mail ons voor info via info@haddockgrillclub.nl

Openingstijden

Gedurende de zomerperiode bent u van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur welkom voor diner.

Vanaf 27 augustus 2019 zijn we geopend vanaf 11.00 uur en kunt u komen genieten van een nieuwe lunchkaart.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen en specials.

Reviews

Vanaf dit weekend is het Oude Dorp een nieuwe horecagelegenheid rijker: Haddock Grill Club. Na een verbouwing van zo’n vier maanden opent een trendy, industrieel, doch laagdrempelig restaurant haar deuren.
Amstelveenz
Ik heb gister het genoegen voor de 5 de keer daar te eten. Allereerst is de service vriendelijk en goed maar veel belangrijker de produkten zijn uitstekend. Wat ze doen, doen ze uit de kunst! Gister met iemand de Tomahawk gedeeld. Geen makkelijk produkt. Het resultaat? Fenomenaal! Uit de kunst! Absolute ontroering! Het leven is niet meer hetzelfde! Komt dat proeven!
Facebook
Five stars for serving chips that actually taste good, they taste like they do in proper chip shop in the U.K., so best I have ever had in the eight years we have lived in the Netherlands. My daughter says the toasties are good too!
Facebook
Mijn man en ik zijn recentelijk 3x achter elkaar geweest, en de laatste keer met jong gezin. Ze waren ook super enthousiast. We hebben gegeten: fish & chips, surf & turf en saté van kippedijen...super!De bediening was ook fantastisch
Facebook
Prima gegeten voor een mooie prijs. Goed bereikbaar, goede parkeergelegenheden. Aardig personeel. Prima gelegenheid voor een avondje gezellig eten.
Iens
Gezellige ongedwongen sfeer en vriendelijke bediening. Kinder menu hamburger was echt nog te groot. Had kleiner gemogen en meer groente. Verder uitstekend restaurant voor een avondje uit eten.
Iens
Leuk om zomaar even uit eten te gaan. Gezellig, goede sfeer en goed eten!
Iens
Onze locatie:
Stationsstraat 9
Amstelveen
Tel.: 020 30 44 969
Email: info@haddockgrillclub.nl

Plan route
Openingstijden:
dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 00:00
maandag gesloten
Reserveer